Шановні, це β — версія сайту, не зважайте на недопрацювання...
Slide Three

Вітаємо на велопорталі полтави!

Slide One

Вам подобається?

Slide Two

Нам потрібні Ваші відгуки...

Slide Three - copy

Наразі іде бета-тестування

Slide Three - copy - copy

Не зволікайте

Реєструйтеся!

Shadow

Новини велоспільноти

В Україні конкурс «ВЕЛОПРАЦЕДАВЕЦЬ РОКУ 2019» вперше пройде у 8-ми містах

В Україні конкурс «ВЕЛОПРАЦЕДАВЕЦЬ РОКУ 2019» вперше пройде у 8-ми містах

Українських роботодавців запрошують до участі в національному конкурсі «Велопрацедавець 2019», який вперше проходить у восьми містах України: Київ, Харків, Полтава, Кривий Ріг, Запоріжжя, Херсон, Вінниця та Одеса. 

Конкурс «Велопрацедавець року» відзначає найбільш зручні для користувачів велосипеда офіси. Він заохочує роботодавців створювати для співробітників та клієнтів умови, які дають змогу приїжджати в офіс велосипедом. Велокультура на робочому місці зміцнює і береже здоров’я співробітників, знижує рівень захворюваності, скорочує кількість лікарняних і підвищує рівень працездатності.

Мета конкурсу — розвиток велосипедної інфраструктури в місті та промоція їзди велосипедом, зокрема на роботу. Стаючи bike-friendly, компанії таким чином проявляють свою активну позицію на шляху до комфортного міста. 

Перемогу в конкурсі та Кубок Велопрацедавця 2019 отримає компанія чи установа, що пропонує найкомфортніші умови для співробітників: щонайменше встановила велопарковку, можливо, має місце для переодягання та душ і загалом заохочує співробітників їздити велосипедом на роботу. У кожному місті переможця конкурсу «Велопрацедавець 2019» визначають окремо. 

Організатором конкурсу є U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва»). Локальними координаторами конкурсу є ГО «Харківський велосипедний союз» (Харків), ГО «Citylab» (Полтава), ГО «Велокривбас» (Кривий Ріг), ГО «Спільно HUB» (Запоріжжя), ГО «Велохерсон» (Херсон), ГО «Вінниця Мобільна» (Вінниця) та ГО «Веловектор» (Одеса).  

Інформаційні партнери конкурсу «Велопрацедавець 2019» — Європейська Бізнес Асоціація, платформа розвитку кар’єри Career Hub і сайт пошуку роботи Rabota.ua. Партнер з подарунків —юридична фірма EVERLEGAL.

У Києві конкурс проходить цього року в десятий раз, на національному рівні — вперше. Велопрацедавцями року попередніх років у Києві були ІТ-компанія Intellias (2018), юридична фірма EVERLEGAL (2017), група компаній інтернет-торгівлі EVO (2016),  ІТ-компанія ZEO-Alliance (2015), ІТ-компанія Luxoft (2014), медіахолдинг 1+1 media (2013),  ІТ-компанії Ciklum (2012), MelexisUkraine (2011), GlobalLogic (2010).

Заявки на конкурс приймаються з 17 липня 2019 року. Кінцевий термін прийому заявок і дату церемонії нагородження визначають координатори конкурсу в містах.

Умови конкурсу

Як взяти участь

Контакти

Ви не авторизувались на сайті, будь ласка, увійдіть в акаунт для коментування!

Заплановані ПОДІЇ

На жаль, зараз у нас немає подій.
Переглянути всі події

Коментарі до ФОТО

" - Эротика" - від alex_bukko
5 років тому
" - крейда" - від Вова
5 років тому
" - красиво!" - від Samus
5 років тому
" - это че такое, соль? снег? песок? О_..." - від Samus
5 років тому
" - еще не завел привычку ставить ба..." - від alex_bukko
5 років тому

Коментарі до ВІДЕО

"Зі святом!" - від Samus
5 років тому
"Вітаю всіх з Днем Державного прапора України!" - від Анатолій
5 років тому
"alex_bukko: Це профіки, скоріш за все вони приїхали за неділ..." - від Samus
5 років тому
"как можно запомнить ТАКУЮ длинную трассу? я б там раз 7 прям..." - від alex_bukko
5 років тому
"Отлично монтируют на западе! Да, Яна молодец, тащит всю стра..." - від Samus
5 років тому